martes, 30 de diciembre de 2008

Fa falta poc...

(Com sempre, amb l'ajuda inestimable de l'Esther Alsina i el seu "Bodegó"...)Fan falta pocs recursos per deixar brillar la imaginació.

Ben poques coses: un paper pinotxo, un cabàs ple de disfresses, un conte d'una bruixa que encisa el bo de la pel·lícula...

Si tornéssim a ser tots una mica més infants, recuperant una mil·lèssima part del que vem ser un dia, ens faria falta poca cosa per entendre més.

La ingenuïtat dels més petits em permet sentir des de la sinceritat, pensar des de la màgia, i trobar-me més natural, menys recoberta d'hipòcrites ambicions dels grans. I així, amb gomets de colors, i un conte en el que abocar els nostres somnis de nadal, amb un anhel de Peter Pan que no creix mai perquè no vol perdre's en la frivolitat...així construim museus més justos en què la història sigui un pretext més en el que enllaçar les inquietuds de tots, petits i menys petits.

Tinc un bon amic, en Bernat, que té la vida plena de somnis i que em somriu sempre que em veu. El delaten les seves ganes de viure d'infant somniador. En Bernat ensenya com vèncer totes les pors del món i com fer que una flor de paper reciclat sigui la rosa més bella del món, un sincer regal per a la seva enamorada.

Només la imaginació pot acabar amb la insipidesa dels dies d'hivern. Sabent-nos més petits del que som, encara que aparentem una seguretat ingènua que acabi delatant-nos.

Us convido a pensar des de la imaginació.

Moltes vegades sembla impossible però fa falta ben poc per a somriure.

Bon any tingueu calaixos desastre meus!!

3 comentarios:

Turandot dijo...

Enceto aquest petit capítol amb un link d'un curt molt entranyable que vull compartir aquí:
http://es.youtube.com/watch?v=j2hWrtnMxng
De la pel·lícula "Paris Je t'aime" -un film format per diferents curts ubicats a diferents barris de París.
Espero que us ajudi a acabar o començar l'any d'una forma molt especial, si més no...amb mímica!

Mel dijo...

Imaginem-nos en un món millor doncs on les coses més simples ens facin somriure.
Petons guapa i bona entrada.

megat dijo...

Hi!! Your blog are very nice and more info. I hope follow my blog and please click my google ads.